Суббота, 08.02.2025, 21:19
Вітаю Вас Гость | RSS

Мій сайт

МОИ УСЛУГИ

Каталог статей

Главная » Статьи » Мои статьи

Огірковий конфітюр

Огірковий конфітюр

1 кг огірків, 500 г цукру, 100 мл соку порічок

Огірки ретельно промити, очистити, видалити насіння. М’якоть нарізати скибочками, викласти в каструлю, посипаючи цукром, залишити на 12 год за кімнатної температури. Потім поставити на вогонь і варити, перемішуючи, 20 хв. Коли маса стане однорідною, влити сік порічок і варити до потрібної густоти. Розкласти гарячий конфітюр у банки й закрутити.

Украинская кухня - заготовки
Категория: Мои статьи | Добавил: pisatel (06.11.2017)
Просмотров: 303 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Купить ссылку здесь за руб.
Поставить к себе на сайт
Категории раздела
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск